Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (2024)

Moodboards zijn de beste vriend van creatieve professionals. Hier zijn toptips om prachtige moodboards te maken, samen met de populaire moodboard-apps.

Moodboards zijn de beste vriend van creatieve professionals. Waarom? Welke andere tools kunnen je helpen bij elke stap van het creatieve proces? Ze helpen u een project te conceptualiseren, uw ideeën te delen met medewerkers en u zelfs te helpen klanten en klanten te krijgen.

Wat is een moodboard?

Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (1)

Moodboards worden door grafische kunstenaars en ontwerpers gebruikt om ideeën voor een project vast te leggen en te verzamelen. Ze worden ook wel ideeën- of inspiratieborden genoemd en bevatten alles wat de kunstenaar in het oog springt en relevant zou kunnen zijn. Zie ze als het prikbord dat je op de middelbare school had, waar je favoriete citaten, de kunst waar je van hield en foto's van de populairste beroemdheden op speldde. Alle dingen die je hebben geïnspireerd op één plek, meestal in de vorm van een collage.

Het mooie van moodboards is dat het levende documenten zijn. U voegt naar believen toe aan en verwijdert uit de collectie. Wanneer er nieuwe inspiraties opduiken, kunnen ze eerdere geliefde plannen volledig tenietdoen.

De weg naar een meesterwerk is niet altijd een rechte lijn. Daartoe zijn ideeënborden een manier om het project te verfijnen voordat u aan de laatste ontwerpfase begint.

Moodboards kunnen ook elke gewenste vorm aannemen. Er zijn talloze apps voor het maken van moodboards voor tablets, smartphones en computers. Je zou een plakboekmethode kunnen gebruiken en dingen uitprinten en op één plek verzamelen. Of u kunt een ouderwets prikbord maken met een mix van knipsels uit tijdschriften, afgedrukte foto's en lettertypevoorbeelden.

Inspiratieborden kunnen ook voor elk soort project worden gebruikt. Hoewel ze meestal worden gezien als een hulpmiddel voor ontwerpers, kunnen fotografen ze ook gebruiken. Commerciële fotografen zouden ze kunnen gebruiken om hun klanten de ideeën te laten zien die in hun hoofd zitten. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit met betrekking tot het project. Onthoud dat opdrachtgevers en makers zelden in dezelfde taal denken of praten. Terwijl een fotograaf er misschien alles van weet gedwongen perspectief of scherptediepte, is het onwaarschijnlijk dat de klant weet wat die termen betekenen. Maar als je ze een bord laat zien waarop deze ideeën visueel worden gepresenteerd, weet iedereen wat er wordt besproken. Hier is een compleet Gids voor commerciële fotografie, om je een idee te geven van wat je kunt verwachten als je op dit gebied aan de slag gaat.

Wat moet je opnemen op een moodboard?

Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (2)

Wat je op een bord wilt plaatsen, is geheel aan de maker en wat voor soort project ze bedenken. Het is een creatief proces en er zijn gewoon geen goede of foute antwoorden. De meeste sites met moodboard-sjablonen en voorbeelden die u online vindt, zijn gericht op ontwerpers. Ze bevatten alle typische ontwerpprojectelementen, zoals kleur, lettertypen, patronen en vormen.

Borden moeten zowel concepten op het hoogste niveau als details bevatten die in het uiteindelijke project passen. Maar de items en specifieke elementen die deze ideeën vastleggen, zijn willekeurig en variabel. Het komt erop aan wat de kunstenaar in het oog springt.

Met name fotografen moeten de valkuil vermijden om alleen afbeeldingen op hun borden te plaatsen. Dat doel is om inspiratie vast te leggen, en misschien is het poseren of de belichting van een stockfoto perfect. Maar vergeet niet een kleurenpalet toe te voegen dat u wilt gebruiken of een tekstzin die gemakkelijk de stemming weergeeft waarnaar u op zoek bent. Esthetiek is een reeks principes die iets moois maken. Lees ons artikel met 10 tips voor beginners om geweldige esthetische foto's te maken.

Tip: Kunstwerken mogen ook niet worden genegeerd. Misschien wil je een foto maken, maar is er een schilderij dat je mooi vindt en dat dat beter doet.

Geweldige tips - Hoe u geweldige moodboards kunt maken

 1. Begin met een doel
 2. Blijf georganiseerd
 3. Verwaarloos compositie niet
 4. Overweldig niet
 5. Wees je eigen curator
 6. Wees creatief bij het vinden van inhoud
 7. Grootte Doet Er Toe
 8. Laat het zien
 9. Annoteren
 10. Let op de wachters
 11. Gebruik borden voor uw portfolio
 12. Wees voorzichtig met auteursrechten
 13. Borden voor teamwerk
 14. Laat klanten hun eigen maken
 15. Maak concurrerende borden voor individuele projecten

Tip 1:Begin met een doel

Er zijn veel manieren waarop je een inspiratiebord in je werk kunt gebruiken; ze zijn zo'n geweldig hulpmiddel dat ze zich gemakkelijk lenen voor vele fasen van het creatieve proces. Maar we kunnen zeggen dat moodboards over het algemeen in drie categorieën vallen: brainstormen, ruwe schetsen en eindproducten of portfolio's.

Brainstormborden worden gebruikt om ruwe ideeën te verzamelen. Het doel is om je gedachten op één plek te verzamelen. Ze kunnen rommelig of slordig zijn en ze zijn meestal samengesteld uit andermans werk. Hun doel is meer om uw gedachten te ordenen dan om te pronken met uw concept. Op dit moment heb je misschien niet eens een geformaliseerd eigen concept.

Later kunt u beginnen met het organiseren van die brainstormelementen in een ruwe schets die is afgestemd op uw project. Dit zijn borden die zijn gemaakt om een ​​idee aan anderen voor te stellen. Deze kunnen worden getoond aan een klant of uw baas. Voor uw voordeel worden de ideeën op dit soort bord gedestilleerd tot hoe u wilt dat uw eindproduct eruitziet. Misschien heb je al een paar elementen gemaakt, zoals logo's of aangepaste lettertypen.

Ten slotte wilt u misschien een bord maken verkoop uw merk of producten. Dit soort bord bevat waarschijnlijk alleen dingen die je bezit, en het doel is om te pronken met je voltooide projecten. Het werkt het beste als u uw projecten op een betekenisvolle manier kunt groeperen. Het is ook uitstekend als je je eigen stijl of kenmerkende esthetiek goed ontwikkeld hebt. Moodboards zijn een geweldige manier om dat soort dingen te laten zien. Ze zijn ook prima te gebruiken als basis voor uw portfolio.

Hier is een complete gids over hoe u uw online portfoliowebsite bouwt.

Zorg ervoor dat de portfoliowebsitebouwer die u kiest, de flexibiliteit, functies en het gebruiksgemak biedt die u nodig hebt om een ​​professionele portfoliowebsite samen te stellen zonder enige kennis van coderen.

Pixpais een platform voor het bouwen van portfoliowebsites dat wordt vertrouwd door creatieve professionals over de hele wereld. Bekijk een aantal adembenemendevoorbeelden van portfoliowebsites. Ontdek allesfunctionaliteitendat merk Pixpa de perfecte keuze voor creatieve professionals zoals fotografen, kunstenaars, ontwerpers en anderen.

Klaar om uw professionele website te maken?

Start nu

Tip 2:Blijf georganiseerd

Het is gemakkelijk om rommel de overhand te laten nemen, vooral in de brainstormfase. Het is essentieel om dingen georganiseerd te houden en ervoor te zorgen dat u het einddoel begrijpt. Makers van digitale borden en apps hebben ingebouwde manieren om dit te doen.

Zodra u ze meer in uw workflow gaat gebruiken, kunt u uiteindelijk uw eigen moodboard-sjabloon maken. Het wordt aangepast met alles wat u het vaakst nodig heeft, of het nu gaat om kleuren, lettertypen of afbeeldingen. Versleep gewoon de nieuwe elementen wanneer u van project wisselt, en u heeft een voorsprong en een beter georganiseerd systeem.

Tip 3:Verwaarloos de compositie niet

Als je moodboards door anderen bekeken gaan worden, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om ze op een prettige manier te ordenen. Het hele bord moet visueel aantrekkelijk zijn. Verwaarloos de basisprincipes van compositie, gewicht en ruimte niet. Probeer af en toe een stap terug te doen en met frisse ogen naar het bord te kijken. Wanneer een nieuw publiek naar je moodboard kijkt, wil je niet dat ze verdwaald en verward raken. Zorg ervoor dat hun ogen over de kritieke elementen gaan en dat de algemene boodschap samenhangend is. Hier zijn een paar samenstellingstips en technieken waar u rekening mee moet houden.

Tip 4: Laat je niet overweldigen

Het KISS-concept is erg belangrijk bij het maken van ideeënborden, dus houd het simpel! Te veel rommel helpt niemand. Het brengt je publiek en medewerkers in de war, en het leidt tot troebelheid in je geest. Dit wil niet zeggen dat een bord niet veel ideeën kan bevatten, maar het moet worden teruggebracht tot zijn puurste vorm. Maak het eenvoudig en vertel het verhaal eenvoudig. Maak er één bord van, niet een hele verzameling pagina's waar je doorheen moet scrollen.

Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (3)

Tip 5: Wees je eigen curator

Het simpel houden en zeggen dat het al snel neerkomt op curatie. Zoek en prioriteer altijd wat je op je bord gebruikt. Veel dingen die je vindt en op de eerste versie zet, zullen het einde niet halen, maar ze zijn niettemin essentieel voor het proces. Maak voor jezelf een map "bewaard voor later" waarin je dingen kunt plaatsen waar je van houdt, maar die niet helemaal geschikt zijn voor het huidige project.

Tip 6:Wees creatief bij het vinden van inhoud

Dus je begint je board door wat op internet te zoeken en allerlei geweldige dingen te vinden. Misschien brengen die foto's je op andere ideeën. Maar dan droog je uit, en terwijl je weet wat je zoekt, kun je het niet online vinden. Het is tijd om weg te gaan van de computer en een wandeling te maken. Maar verbreek de verbinding niet helemaal - zorg ervoor dat u uw telefoon meeneemt. Waarom? Omdat de camera op je telefoon het perfecte hulpmiddel is om dingen aan je bord toe te voegen. Maak gewoon snel een foto van de onderdelen en dingen die u wilt gebruiken. Texturen, kleuren, plaatsen, vormen, wat je ook tegenkomt dat je aanspreekt. Zorg ervoor dat u die foto's naar hun eigen mappen verplaatst om ze georganiseerd te houden.

Tip 7: Grootte is belangrijk

Denk er bij het neerleggen van je bord aan om dingen zowel qua esthetiek als belangrijkheid te schalen. Als één afbeelding veel concepten samenvat, maak het dan groot en duidelijk op het bord. Gebruik het als middelpunt, met kleinere afbeeldingen en concepten die erop zijn gebouwd.

Tip 8: Laat het zien

Ideeënborden zijn niet alleen voor persoonlijk gebruik. Aarzel nooit om uw bord te gebruiken in pitches voor klanten of bazen. Er is gewoon geen betere manier om te verwoorden wat er in je hoofd omgaat. Ze dienen ook als een waardevol hulpmiddel voor het ontvangen van feedback.

Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (4)

Tip 9:Annoteer

Visuele communicators kunnen bezwaar maken, maar er is niets mis met het opnemen van annotaties op uw bord. Je publiek denkt misschien niet altijd zoals jij, en als ze naar een afbeelding kijken die je inspirerend vond, weten ze misschien niet waarom. Door een tekstbeschrijving toe te voegen onder de elementen die je leuk vindt, kun je uitleggen waarom het er is en wat je ermee wilt doen.

Tip 10:Houd de Watchers in de gaten

Let bij het gebruik van een ideeënbord bij klanten goed op hun reacties. Terwijl hun ogen elk beeld en idee scannen, kijk je wat resoneert. Wat geven ze aan dat ze leuk vinden? Lijken ze iets in twijfel te trekken of te haten? Hebben ze vragen die je niet had verwacht? Gebruik hun reacties om je bord te perfectioneren door tekstnotities of verschillende afbeeldingen toe te voegen om je boodschap duidelijker te maken.

Tip 11:Gebruik borden voor uw portfolio

Veel fotografen en kunstenaars hebben een uiterlijk of esthetiek waar ze bekend om staan. Een ideeënbord is een perfecte manier om dit te delen; het is een heldere en eenvoudige communicatiemethode die duidelijk laat zien wat jouw werk eigen maakt. Dit soort ideeënbord zou volledig zijn samengesteld uit uw werk en creatieve ideeën. Het is een krachtige manier om uw merk te verkopen en uw beste werk te laten zien.

Tip 12:Wees voorzichtig met auteursrechten

Als het gaat om ideeënborden en inspiratie opdoen bij anderen, kunnen auteursrechten lastige zaken zijn. Enerzijds weten alle kunstenaars dat weinig dingen echt 100% origineel zijn. Iets heeft je geïnspireerd; je hebt ergens een idee vandaan. Imitatie is de hoogste vorm van vleierij en we leren er veel van.

Het hele concept van een ideeënbord is om stemmingen en ideeën uit andere bronnen te verzamelen. Het is om te laten zien wat je inspireert, wat waarschijnlijk het werk van anderen is. Is het plaatsen van andermans spullen op een bord een inbreuk op diens auteursrecht? Dat hangt af van hoe je het bord gebruikt of deelt.

Zoals eerder vermeld, kunnen boards op verschillende manieren worden gebruikt. Als het bord een verzameling inspirerende afbeeldingen en citaten is, maak het dan duidelijk. Als het je eigen werk is, heb je er alleen maar baat bij om dat ook duidelijk te maken.

De makkelijke oplossing voor het auteursrechtprobleem is natuurlijk altijd eer te bewijzen wie ere toekomt. Vermeld bij afbeeldingen altijd de naam van de fotograaf. Als het niet van jou is, zeg dat dan duidelijk. Als u van plan bent om de eigenlijke afbeelding of delen ervan in uw afstudeerproject te gebruiken, werk dan samen met de fotograaf om de rechten op de afbeelding voor uw gebruik te verkrijgen.

Tip 13: Borden voor teamwerk

Inspiratieborden werken van nature samen. Het zijn de perfecte tools om te gebruiken in teamverband. Wanneer bedrijven een nieuw product samenstellen, gebruiken ze iets soortgelijks om ervoor te zorgen dat alle teams die aan het project werken trouw blijven aan de missie. Het bord wordt een centraal planningsdocument waar iedereen naar kan kijken om ervoor te zorgen dat hun bijdragen in overeenstemming zijn met de algemene doelen.

Tip 14:Laat klanten hun eigen creëren

Werken met een lastige klant? Als iemand een goed idee heeft van wat hij wil, laat hem dan zijn eigen bord maken. Wijs ze op de tools om het te doen. Bijna iedereen is bekend met Pinterest, en zelfs als ze het nog niet eerder hebben gebruikt, kunnen mensen het vrij snel doorgronden. Omdat het volledig webgebaseerd is, zou het voor hen gemakkelijk moeten zijn om de dingen op te nemen die hen inspireren.

Tip 15: Maak concurrerende borden voor individuele projecten

Wanneer je je bord hebt uitgewerkt en de laatste fasen nadert, breek ze dan op in verschillende concepten. Inmiddels heb je misschien al enkele eigen elementen gemaakt en heb je misschien een paar verschillende ideeën over paden die je zou kunnen bewandelen. Maak van elke optie een apart bord. Dan kun je ze tegen elkaar spelen en kijken welke er wint. Laat ze zien aan uw collega's, medewerkers, vrienden en familie. Je maakt het proces winnaar-krijgt-alles, of je kunt ieders favoriete elementen kiezen om een ​​nieuwe, grootsere creatie te maken.

Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (5)

Populaire Mood Board Creator-apps voor 2024

1.Canva

Canva wil een one-stop-shop zijn voor ambitieuze ontwerpers. De gebruiksvriendelijke webinterface heeft sjablonen waarmee je vrijwel alles kunt doen, van posts op sociale media tot het ontwerpen van t-shirts. Maar als u de zoekfunctie gebruikt om een ​​moodboard-sjabloon te vinden, zult u niet teleurgesteld zijn. Omdat het zo'n enorme krachtpatser van creatief ontwerp is, is de selectie van stockfoto's en sjablonen ongeëvenaard. Zelfs hun gratis abonnement heeft genoeg functies om de meest kieskeurige makers blij te maken.

2.Pinterest

De koningin van de bord-apps houdt haar regeerperiode nog een jaar vast. Pinterest is misschien wel het grootste wat er met idea boards is gebeurd sinds de digitale camera. Iedereen kent het, en velen gebruiken het, maar de kracht van Pinterest wordt vaak onderschat.

3.Milaan

Milanote is interessant omdat ze bepaalde bordsjablonen hebben voor verschillende beroepen. Mode, fotoshoots, filmmakers, marketeers, UI en game-ontwerpers kunnen hier allemaal iets vinden. Ze bieden ook voldoende bronnen voor brainstormen en mindmapping, het maken van professionele creatieve opdrachten en zelfs whiteboards voor samenwerking. Aanmelden is gratis en u kunt een onbeperkt aantal borden maken, maar u kunt niet veel afbeeldingen uploaden. Het volledige abonnement is $ 10 per maand.

4.Adobe Spark

Als je je al abonneert op Adobe's Creative Suite, ben je misschien een van hun nieuwere aanbiedingen tegengekomen in Adobe Spark. Spark is een eenvoudig te gebruiken ontwerpprogramma dat is gemaakt om allerlei ontwerpprojecten toegankelijker te maken voor de massa. Kortom, het is het antwoord van Adobe op Canva. Het is ook niet beperkt tot borden. U kunt Spark gebruiken om vrijwel elke afbeelding te maken, zoals het maken van berichten op sociale media en websites. Spark Page maakt webverhalen en Spark Video kan worden gebruikt voor films. Ze zijn allemaal beschikbaar voor iOS, hoewel Spark Posts te vinden is in de Google Play Store.

5.moodboard

Zonder account kun je inloggen op de Moodboard-website en beginnen met creëren. Het is een eenvoudige interface: sleep dingen in die je leuk vindt en het automatische programma maakt het bord. U kunt opmerkingen en tekstannotaties toevoegen. Kies uit een paar verschillende lay-outs om te beginnen en pas ze vervolgens aan. Het is vrij eenvoudig, maar het is een geweldige manier om te beginnen. Het is ook een geweldig hulpmiddel om naar uw klanten te sturen.

6.Voorbeeldbord

Sampleboard is een professionele tool gemaakt voor ontwerpers door ontwerpers. Het is gratis en gemakkelijk om te beginnen met ontwerpen met de gratis proefperiode van 14 dagen. Daarna kunnen abonnementen maandelijks of jaarlijks worden gekocht. Hoewel de betaalmuur sommigen misschien zal afschrikken, heeft dit ontwerpprogramma veel meer tools dan de meeste andere. Het biedt ook toegang tot een uitstekende bibliotheek met stockfoto's en sjablonen.

7.Moodzer

Moodzer noemt zichzelf de ultieme collagemaker, wat je een vrij goed idee zou moeten geven van het soort programma dat het is. Het werkt in een eenvoudig ontwerpprogramma voor rastercollages, maar u kunt typografie en afbeeldingen importeren. Met de gratis versie kun je je bord exporteren, maar het bevat wel advertenties. Voor vijf dollar per maand kun je al je werk opslaan, een onbeperkt aantal borden maken en alles exporteren zonder advertenties. De interface is intuïtief en gemakkelijk te leren, maar is soms een beetje buggy.

Conclusie

Ideeën- en inspiratieborden zijn een fantastisch hulpmiddel voor allerlei soorten creatieve professionals. Ze maken samenwerking eenvoudig en productiever. En ze helpen iedereen het proces te doorlopen, waarbij ze de ideeën die werken verkiezen boven de ideeën die niet werken. Als u nog niet bent begonnen met het gebruik van ideeënborden in uw werk, waar wacht u dan nog op?

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

Ik ben YouChat, een grote taalmodel-assistent van You.com. Ik heb toegang tot een breed scala aan informatie en kan u helpen met uw vragen. Hier zijn enkele concepten die worden besproken in het artikel over moodboards:

Wat is een moodboard?

Een moodboard is een hulpmiddel dat wordt gebruikt door grafische kunstenaars en ontwerpers om ideeën voor een project vast te leggen en te verzamelen. Het wordt ook wel een ideeën- of inspiratiebord genoemd. Een moodboard bevat alles wat de kunstenaar interessant en relevant vindt. Het kan worden gezien als een collage waarin verschillende elementen worden samengebracht om een bepaalde sfeer of concept te communiceren.

Waarom zijn moodboards nuttig?

Moodboards zijn nuttig omdat ze creatieve professionals helpen bij elke stap van het creatieve proces. Ze helpen bij het conceptualiseren van een project, het delen van ideeën met collega's en het communiceren met klanten. Moodboards stellen iedereen in staat om op één lijn te komen en een gemeenschappelijk begrip te hebben van het project, zelfs als ze niet dezelfde taal spreken of denken.

Hoe maak je een moodboard?

Moodboards kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Er zijn talloze apps beschikbaar voor het maken van moodboards op tablets, smartphones en computers. Je kunt ook een plakboekmethode gebruiken en dingen uitprinten en op één plek verzamelen. Of je kunt een ouderwets prikbord maken met een mix van knipsels uit tijdschriften, afgedrukte foto's en lettertypevoorbeelden. Het belangrijkste is dat je elementen verzamelt die je inspireren en die relevant zijn voor je project.

Wat moet je opnemen op een moodboard?

Wat je op een moodboard plaatst, is volledig aan jou als maker en hangt af van het soort project dat je voor ogen hebt. Er zijn geen goede of foute antwoorden. De meeste moodboard-sjablonen en voorbeelden die je online vindt, zijn gericht op ontwerpers en bevatten typische ontwerpelementen zoals kleur, lettertypen, patronen en vormen. Het is belangrijk om zowel concepten op het hoogste niveau als details op te nemen die relevant zijn voor het uiteindelijke project.

Tips voor het maken van geweldige moodboards:

 • Begin met een duidelijk doel voor ogen.
 • Blijf georganiseerd en zorg ervoor dat je het einddoel begrijpt.
 • Let op de compositie en zorg ervoor dat het bord visueel aantrekkelijk is.
 • Overweldig het bord niet met te veel informatie.
 • Wees je eigen curator en selecteer zorgvuldig wat je opneemt.
 • Wees creatief bij het vinden van inhoud en gebruik ook foto's die je zelf hebt gemaakt.
 • Schaal elementen op het bord op basis van hun esthetiek en belangrijkheid.
 • Laat je bord zien aan anderen en gebruik het als een communicatiemiddel.
 • Voeg annotaties toe om je ideeën en concepten uit te leggen.
 • Let op de reacties van anderen en gebruik feedback om je bord te verbeteren.
 • Gebruik moodboards ook voor je portfolio om je eigen stijl en werk te laten zien.
 • Wees voorzichtig met auteursrechten en geef altijd de juiste credits aan de makers van de afbeeldingen die je gebruikt.
 • Moodboards kunnen ook worden gebruikt voor teamwerk en samenwerking.
 • Laat klanten hun eigen moodboards maken om hun ideeën en voorkeuren te delen.
 • Maak concurrerende borden voor individuele projecten om verschillende concepten te verkennen.

Populaire moodboard-apps:

 • Canva: Een gebruiksvriendelijke webinterface met een breed scala aan sjablonen en stockfoto's.
 • Pinterest: Een bekende en populaire app voor het maken en delen van moodboards.
 • Milanote: Een tool met specifieke bordsjablonen voor verschillende beroepen en creatieve projecten.
 • Adobe Spark: Een ontwerpprogramma dat toegankelijk is voor abonnees van Adobe's Creative Suite.
 • Moodboard: Een eenvoudige interface waarmee je snel en gemakkelijk moodboards kunt maken.
 • Sampleboard: Een professionele tool met veel tools en een uitgebreide bibliotheek met stockfoto's en sjablonen.
 • Moodzer: Een collagemaker met een eenvoudige interface en de mogelijkheid om typografie en afbeeldingen te importeren.

Ik hoop dat deze informatie nuttig voor je is! Als je nog meer vragen hebt, sta ik klaar om te helpen.

Hoe maak je een moodboard - 15 geweldige tips (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6092

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.